Cerita LadiesPurple
Si LadiesPurple

Nyan Cat

Asalamualaikum semua..buat macam rumah sendiri ok..hehe

Mood ; .
Status ; mood wat doodle..sapa nak pm taw..kalu nur rajin

↔ si Pemilik BLog
↔ Orang TErsayang
↔ Kawan Blog
↔ Back to post.


get this widget here

jangan lupa like sini



Sembang-sembang Sini



kad Geng Bloger



Banner bLog Terhangat



| Newer Post
'The meaning of make up to me'
Thursday, January 26, 2012 | 4:32 AM | 1 comments




asalamualaikum..hye..hola...hee
saje mengedik join give away ni..hadiah dia.not bad la..suka -suka..sebab nur tak da lagi small make up case ni..barang make up nur ada la juga..tak la sebanyak naru kot..hehe..(memandai je)

''the meaning of make up to me'' translate bahasa melayu pula..apa kah
maksud berhias diri bagi nur..kalu search yahoo /google tak boleh ke...

hee..saje main-main..ok la..bagi nur..tak kira la lelaki ke perempuan..sure la nak nampak hensem/cantik/bergaya dan sewaktu dengan nya.

tapi yang pasti kan..bila kita nature tanpa make up lagi lawa..tapi sekali sekala nak melaram tak salah pun..

bagi nur berhiasa diri/make up ni penting juga sebab
  • dapat meyakinkan diri kita bila berdepan dengan orang ramai.(pasti la orang tengok je kan..sebab lawa sangat..ngee)
  • memaniskan muka juga..sesetengah orang..muka dia pucat sangat kan..bila dia make up..pasti la muka dia nampak sangat manis
  • hee..boleh tambat hati pasangan...(tak kisah la dah kahwin ke belum..) betul tak apa nur taip ni..
  • dari muka gelap boleh jadi putih..sure korang pun kadang-kadang tertipu kan..hee...ok yang ni guraw-guraw je ye
sini nur dapat serba sedikit adab berhias diri


bahaya juga terlebih berhias ni..ish..takut pula



amboi..gatal ye dia ni..hee..eh..dah kahwin dah tu..hee
nur search kat youtube..cube dengar ceramah ni..bergincu,berwangi-wangian untuk suami..
wah...hanya untuk suami yer..(untuk pikat hati suami la kata yer)..


rasa insaf pula..tapi tak kahwin lagi ..macam mana

dan terakhir sekali..tak salah untuk berhias diri.. cuma jangan berlebih lebihan..


tarikh tutup
29.1.2012