Cerita LadiesPurple
Si LadiesPurple

Nyan Cat

Asalamualaikum semua..buat macam rumah sendiri ok..hehe

Mood ; .
Status ; mood wat doodle..sapa nak pm taw..kalu nur rajin

↔ si Pemilik BLog
↔ Orang TErsayang
↔ Kawan Blog
↔ Back to post.


get this widget here

jangan lupa like sini



Sembang-sembang Sini



kad Geng Bloger



Banner bLog Terhangat



Older Post | Newer Post
Contest : Kenangan manis bersama Family by Ira & Zati
Wednesday, April 11, 2012 | 5:07 AM | 0 comments





asalamualaikum..nampak tak banner kiut tu..zati dan ira yang punya banner.
contest ni tentang kenangan manis dengan keluarga..
manis ke tak..jom baca yer..hujung bulan lepas nur dan family berjalan-jalan..dalam malysia jela.
nak tahu kat mana??




mula-mula bertolak pagi-pagi dari taiping ke lumut..lumut ni memang port kitorang kalu pergi bercuti.lagi pun dekat sangat..sampai je kat hotel tu.
mak boleh pulak salah bilik..dia bagi no salah..pas tu dia bising tak boleh buka bilik tu.
rupa nyer no bilik yang lain.
penat je berjalan sambil bawak barang punya la banyak.
dah berehat-rehat,kitorang pergi la teluk batik.
sambil tengok keindahan alam sambil tangkap gambar.
malam tu kitorang keluar makan.
keecokannya pula,..


siap-siap dan bertolak pergi port dicson, memang ramai sangat kat sana.
cari punya cari baru jumpa hotel.itu pun hotel murah je.tak best hotel tu.
tapi nak wat macam mana,malam tu baru boleh keluar.
pergi makan sebab kelaparan,lambat sampai port dicson,jauhkan.
malam tu da malaysia lawan indonesia pulak tu, sukan sea.
aish depan tu ada abang2 hensem, tak boleh nak tengok bola.
mesti terpandang diorang..hehe
dah tu nur pun pergi jalan tepi pantai tu,yang tak best yer, bateri kamera lupa nak cas, dah tu
handphone murah je.gelap semacam.
berjalan kat tepi jalan situ pulak,da macam tempat orang jual2.nur pun beli la seekor penyu tulis port dicson.kenangan..nur suka kumpul kychain.balik hotel tidur.


dari port dicson ,kitorang singah pula melaka.sebelum ni pernah dah pergi.tapi bukan dengan family lah.dengan kawan-kawan.
mak dah tak larat nak berjalan.jadi kami bertiga.nur dan adik2 jelah pergi naik dan turun bukit afamosa tu..penat jangan ceritalah kan,
dalam kepenatan tu.sempat lagi bergambar kenangan.

masa nak balik dah.kitorang singah dekat tepi pantai.balas dendam sebab gambar kat port dicsom tak menjadi kan.
tak da apa pun kat situ.tapi lawa sangat . kalu nak tangkap gambar kawin..


dan seterusnya sampai la nilai.tempat kegemaran mak.banyak dia shoping.
nur dapat 1 beg. murah je kan kat situ macam kat times square je harga nya.rm25.
mana nur beli beg mahai2.sebab nur tengok beg mahai ke murah ke..sama je melainkan dia original jelah. distinasi seterusnya,kitorang balik kanpung FELDA SUNGAI KOYAN.
pic kat kampung tak da.hehehe


banyak sebenarnya kenangan manis, tapi ni nur ceritakan rentetan percutian yang menghappy kan kami sekeluarga.
nur berharap keluarga nur takkan berpecah belah.tak da masalah besar dan hidup aman bahagia selamanya.amin..doakan sekali taw..


jom join jugak.tekan sini sebelum 30/4/2012
nur tag hyz dan miza