Cerita LadiesPurple
Si LadiesPurple

Nyan Cat

Asalamualaikum semua..buat macam rumah sendiri ok..hehe

Mood ; .
Status ; mood wat doodle..sapa nak pm taw..kalu nur rajin

↔ si Pemilik BLog
↔ Orang TErsayang
↔ Kawan Blog
↔ Back to post.


get this widget here

jangan lupa like sini



Sembang-sembang Sini



kad Geng Bloger



Banner bLog Terhangat



Older Post | Newer Post
menang Mini Giveaway by CikHannah : Jom Jejalan
Monday, May 28, 2012 | 2:31 AM | 0 comments






asalamualaikum..tengok tu..banner pun cun..hadiah memang banyak..lama nur peram contest ni..hehe..tak taw nak join ke tak...nur kena syor kan tempat..jadi nur ceritakan tentang percutian nur tahun lepas..macam cuti2 malaysia juga lah..jadi boleh la cik hannah pilih nak pergi yang mana





mula-mula bertolak pagi-pagi dari taiping ke lumut..lumut ni memang port kitorang kalu pergi bercuti.lagi pun dekat sangat..sampai je kat hotel tu.
mak boleh pulak salah bilik..dia bagi no salah..pas tu dia bising tak boleh buka bilik tu.
rupa nyer no bilik yang lain.
penat je berjalan sambil bawak barang punya la banyak.
dah berehat-rehat,kitorang pergi la teluk batik.
sambil tengok keindahan alam sambil tangkap gambar.
malam tu kitorang keluar makan.
keecokannya pula,..


siap-siap dan bertolak pergi port dicson, memang ramai sangat kat sana.
cari punya cari baru jumpa hotel.itu pun hotel murah je.tak best hotel tu.
tapi nak wat macam mana,malam tu baru boleh keluar.
pergi makan sebab kelaparan,lambat sampai port dicson,jauhkan.
malam tu da malaysia lawan indonesia pulak tu, sukan sea.
aish depan tu ada abang2 hensem, tak boleh nak tengok bola.
mesti terpandang diorang..hehe
dah tu nur pun pergi jalan tepi pantai tu,yang tak best yer, bateri kamera lupa nak cas, dah tu
handphone murah je.gelap semacam.
berjalan kat tepi jalan situ pulak,da macam tempat orang jual2.nur pun beli la seekor penyu tulis port dicson.kenangan..nur suka kumpul kychain.balik hotel tidur.


dari port dicson ,kitorang singah pula melaka.sebelum ni pernah dah pergi.tapi bukan dengan family lah.dengan kawan-kawan.
mak dah tak larat nak berjalan.jadi kami bertiga.nur dan adik2 jelah pergi naik dan turun bukit afamosa tu..penat jangan ceritalah kan,
dalam kepenatan tu.sempat lagi bergambar kenangan.

masa nak balik dah.kitorang singah dekat tepi pantai.balas dendam sebab gambar kat port dicsom tak menjadi kan.
tak da apa pun kat situ.tapi lawa sangat . kalu nak tangkap gambar kawin..


dan seterusnya sampai la nilai.tempat kegemaran mak.banyak dia shoping.
nur dapat 1 beg. murah je kan kat situ macam kat times square je harga nya.rm25.
mana nur beli beg mahai2.sebab nur tengok beg mahai ke murah ke..sama je melainkan dia original jelah. distinasi seterusnya,kitorang balik kanpung FELDA SUNGAI KOYAN.
pic kat kampung tak da.hehehe


banyak sebenarnya kenangan manis, tapi ni nur ceritakan rentetan percutian yang menghappy kan kami sekeluarga.
nur berharap keluarga nur takkan berpecah belah.tak da masalah besar dan hidup aman bahagia selamanya.amin..doakan sekali taw..


bagi nur blog SCARF SWEETHONEY memang best sebab...

tara


da tutorial tudung..nur suka..nur memang pengemar tudung fasion2 ni..nur suka tengok kat blog tu

malah da juga tudung yang di jual..harga berpatutan


harga 28 ringgit je

banyak lagi taw gambar tudung..nak tengok..kena la usha dekat SCARF SWEETHONEY
taw

id fb: nur hamizah ayub
id follower: nur_za atau nur hamizah

nak join klik banner sebelum 10 jun 2012