Cerita LadiesPurple
Si LadiesPurple

Nyan Cat

Asalamualaikum semua..buat macam rumah sendiri ok..hehe

Mood ; .
Status ; mood wat doodle..sapa nak pm taw..kalu nur rajin

↔ si Pemilik BLog
↔ Orang TErsayang
↔ Kawan Blog
↔ Back to post.


get this widget here

jangan lupa like sini



Sembang-sembang Sini



kad Geng Bloger



Banner bLog Terhangat



Older Post | Newer Post
thanks bagi nur menang part 7
Tuesday, June 19, 2012 | 2:27 AM | 0 comments


asalamualaikum..banyak part dah..ni kemenangan bulan 6
ada yang nur tak sempat pun nak tunjuk kat korang hadiah nur dapat..

1.nur dapat header


2.header blog ni dari nyteamlife..cantik kan. segmen ungkapan kelahiran nal

3.biskut dari musnida bakery ga happy mother day

4.hadiah dari cik angah humairah ga birtday
5.topup rm 20 ga birtday 22 dari solehah shamsuddin DAH DAPAT

6.tudung hadiah penghargaan dari stella DAH DAPAR

7.hadiah saguhati dari akak lidarahim

8.ga tudung bawal crown dari kak bunga DAH DAPAT

9.tudung dari mini giveaway cik hannah- jom jalan-jalan

10.nur dapat hadiah saguhati dari contest kata-kata indah- syira DAH DAPAR


11.nur dapat hadiah misteri dari segmen review pcb..

12.lens dari giveaway nono lulu dan feyras

skirt dari ga minigiveaway limited edition dari shawl hijab room baru dapat..ni hadiah bulan 4

13. tapi tadi baru je nur dapat tahu nur menang DVD KOREA dari honeybee's
tak sabar dah rasa ni..hee thanks kepada penganjur cik ezza malik lurve u lah..hee


TERIMA KASIH KERANA PILIH NUR JADI PEMENANG..THANKS YER