Cerita LadiesPurple
Si LadiesPurple

Nyan Cat

Asalamualaikum semua..buat macam rumah sendiri ok..hehe

Mood ; .
Status ; mood wat doodle..sapa nak pm taw..kalu nur rajin

↔ si Pemilik BLog
↔ Orang TErsayang
↔ Kawan Blog
↔ Back to post.


get this widget here

jangan lupa like sini



Sembang-sembang Sini



kad Geng Bloger



Banner bLog Terhangat



Older Post | Newer Post
menang lagi..alhamdulilah
Friday, February 10, 2012 | 10:05 AM | 1 comments


asalamualaikum..tak da keja nak wat..
nur nak ucapkan jutaan terima kasih pada penganjur contest

yang sudi bagi nur menang..hee
mula2 sekali..nur menang
duit baru rm20 dari sidia..hehe- 1ST PRICE
thanks.. boleh pergi blog DIA kat SINI
duit tu pun dah selamat nur terima dan selamat

juga la nur letak dalam almari..

enrty blog dia..memang best2..infomasi semua

****
kemenangan kedua tahun ni..dari GA naru..=1ST PRICE
ni entry NUR

dia siap buat entry untuk nur lagi..terharu abes nur bace..
korang nak tengok boleh baca kat SINI
thanks untuk naru...


nur baru dapat hadiah tu 13/2/2012..thanks atas sweet nota/buku dan juga make up case tu yer naru...

***

kemenangan ketiga..

contest what u name contest ..


ni entry nur



comei gila la kad ye ni..nur kidnep ok.. nur dapat 3nd price..
thanks sudi pilih nur antara salah satu pemenang.
ni entry nisa TEKAN SINI
thanks nisa dan partner

***
dan kemenangan ke 4 dari contest..

sumber inspirasi ku
nur dapat no 2..
header dan cursor gambar..tak sabar..hehe

ni entry kat blog putry
thanks putry dan partner

dan nur siap letak curson dan header untuk blog ni lagi..
comei kan..

nur kata comei header dia ok..hehe dan cursor ni(betul ke eja macam tu)
***

sebelum tu.nur dah dapat hadiah dari teha..header untuk contest azam m
aalhjrah..ctk dan drc
dan watermark ni..

sape berminat nak tempah boleh pergi blog TEHA

nur join contest..mcm kawan-kawan geng giqra kata..
untuk memeriahkan contest tersebut je..kalu da rezeki untuk menang..kira rezeki la kan..
apa pun..yang penting ukhwah antara bloger...salam sayang untuk semua..
salah silap harap dimaafkan..thank atas hadiah2 tu semua yer..